Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Strmuľka »

Rezne ala " strmulka inovaťová"

Veľká mňamka, podľa Ing. Baiera. Bolo to v nedeľnajšom receptári príma nápadov.

Ingrediencie: klobúčiky strmulky inovaťovej čím väčšie tým váčšie šnicle! Hl. múka, vajce, strúhanka, olej na vysmážanie

Popis prípravy: Robíme klasické rezne iba mäsko nám nahradia klobúčiky strmulky inovaťovej.

Viera Tamerová podľa receptu od Ing. Baiera

Hodnotenie:

(0 hlasov)


Diskusia k receptu

portret

J. Č. mykológ, atlasár, moderátor 5.11.2009 16:01

Ing. Baier naozaj odporúčal prestarnuté strmuľky? Lebo také môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti, hlavne deťom a starším osobám, takže to by som fakt neriskoval.

Reagovať na správu

portret

tamca 5.11.2009 16:28

http://www.iprima.cz/videoarchiv/27018/2... ja len čo som počula.

Reagovať na správu

portret

J. Č. mykológ, atlasár, moderátor 5.11.2009 19:42

To mu tá pani odporučila, tak to vyskúšal a náhodou mu z toho nič nebolo. Ale odporúčať veľké klobúky na konzumáciu nie je vhodné, keďže sám poznám z okolia prípad, kedy bolo po nich človeku zle. Navyše sa také klobúky ani poriadne neprepečú.

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.