Úvodná stránka » Recepty na jedlá z húb » Kategória - Šampiňón »

Šampiónové soté

Tento receptík mi dala kolegyňa,skúsila som ho urobiť a veľmi nám chutnalo. Skúste.

Ingrediencie: olej,1 vačšia cibuľa,2 konzervy šampiónov/môžu byť aj čerstvé/, 4PL kečupu, vegeta, ml. čier. koremie, ml. čer. paprika/ dávam troška čilli, mám rada trocha pálivé/, sój. omáčka, 1 kyslá uhorka

Popis prípravy: Na oleji si orestujeme cibuľu, pridáme šampiony, vegetu, korenie, kečup, soj. omáčku a chvíľu dusíme. Na koniec pridáme sterilizovanú kyslú uhorku nastrúhanú, alebo nakrájanú na malé kocky. Podľa potreby dochutíme.

Podávame s chlebom alebo pečivom. Je to výborné aj studené.

Katarína Uličná

Hodnotenie:

(3 hlasy)


Diskusia k receptu

portret

evelinka 30.7.2010 20:37

♥ perfis..... sikulka

Reagovať na správu

portret

Jantomas 6.8.2010 08:48

Vážená pani (slečna) Uličná !

Šampión je kôň, čo vyhral dostih, huba "agarica" je v slovenčine šampiňón

Reagovať na správu


Pred zaslaním príspevku do diskusie je potrebné prihlásiť sa použitím Vášho prihlasovacieho mena a hesla.



Katarína Uličná (kačena)